Home

Hyundai fastback recenze

Hyundai i30 Fastback 1.0 T-GDI: Když dva dělají totéž... 30. ledna 2018 , 20:07 37 komentářů Vojta Dobeš Recenze & testy Myslíte, že splývavá záď a podobná cenová politika znamenají, že je i30 Fastback takovou Octavií z Nošovic Hyundai i30N Fastback: Tak dobrý, až je špatný 29. června 2019 , 15:15 26 komentářů Radek Chlud Recenze & testy Rodina ortodoxních 'Nek' se rozrostla Recenzi Hyundai i30 Fastback jsme doplnili o limitovanou verzi N-Line a o zážehový agregát 1.4 T-GDI s výkonem 103 kW. Testovaný vůz také disponoval automatickou převodovkou DCT Na začátek bych rád ujasnil pár věcí. Hyundai i30 Fastback je technicky vzato liftback. Toto označení však nenese, protože jako liftback se v modelové řadě i30 označuje hatchback. Tedy alespoň slovy českého zastoupení korejské značky. No, dobrá. Třetí generace oblíbeného Hyundai i30 se prodává od začátku roku 2017 Fastback pro automobilku není přelomový a myslím si, že ani kdovíjak důležitý. Tohle všechno si totiž odbyl už předchozí ostrý hatchback, který byl zároveň opravdu prvním ostrým vozem Hyundai. Tenkrát byl okolo něj hrozný humbuk, který vlastně dodnes ani moc neopadl

Hyundai i30 Fastback - popis vozu. Jihokorejská automobilka Hyundai nabízí celkem 15 modelů, namátkově třeba i30 Fastback, i30 N, Kona, i30 N Fastback nebo Tucson. i30 Fastback patří s délkou 4.455 metru k těm menším, šířka je pak 2.05m, výška 1.425 m. Hodnoty průměrného liftbacku jsou pak 4.77m na délku, 1.99m na šířku a 1.44m na výšku Recenze, rozměry, technické parametry vozu Hyundai I30 Fastback. Carismo cena 439 990 Kč. Nová generace korejského modelu z Nošovi Hyundai i30 Fastback - 1.4 T-GDi / 6M / Style NAVI. Vzhledem k tomu, že jsem před i30-kou vlastnil naftovou Octavii II combi, myslím si, že mohu objektivně posoudit v čem je Hyundai lepsí i horší oproti konkurentovi. Fastback vlastním 6 měsíců a mám najeto prvních 10000km Názor každého našeho zákazníka je pro nás velice důležitý, a proto jsme se zeptali majitelů vozů Hyundai, jak by svůj vůz ohodnotili. Nyní tato cenná hodnocení přinášíme i Vám jako další pomůcku při výběru ideálního vozu Hyundai Test Hyundai i30 Fastback N: +12 cm. Hyundai i30 N se prodává ve dvou karosářských verzích (kombík existuje také, ale ne v ostrém provedení N). Jako klasický hatchback s useknutou zádí a pak jako fastback, s nafouknutým zavazadelníkem. Ten k autu přidává 12 cm a 55 litrů zavazadlového prostoru

Hyundai i30 Fastback 1

Recenze, rozměry, technické parametry vozu Hyundai I30 Fastback. Carismo cena 399 990 Kč. Hyundai i30 je automobil nižší středn Uživatelská recenze automobilu Hyundai i30 Fastback. Informace, fotografie, video, diskuse Nová i30 Fastback od 389 990 Kč novinka. Konfigurátor Detail modelu. Nová i30 Fastback N Line od 519 990 Kč Hyundai dotace na EKO mobilitu až 200 000 Kč vč. DPH. Zjistit více Hyundai i30 N Fastback - popis vozu. Jihokorejská automobilka Hyundai nabízí v součtu 15 modelů, namátkově třeba i30 N, i30 N Fastback, IONIQ, i10 nebo i30. i30 N Fastback patří s délkou 4.455 metru k těm menším, šířka je pak 1.795m, výška 1.417 m. Míry průměrného hatchbacku jsou pak 4.12m na délku, 1.87m na šířku a 1.47m na výšku

Nová generace Hyundai i30 přichází vcelku brzy a jde o poměrně povedené auto. S testovaným motorem 1.0 T-GDI jde však o vcelku nezábavné auto s tupým projevem agregátu, které vás ale z místa A do místa B převeze pohodlně. Kromě jisté sterility se však nové generaci Hyundai i30 při běžné jízdě nedá vytknout nic. Hyundai i30 N Fastback stojí o pouhých 20 tisíc víc než hatchback. Základní Fastback stojí 779 990 Kč, ale vy jednoznačně chcete Performance verzi za 799 990 Kč, která přináší 25 koní navíc, elektronický diferenciál, výkonnější brzdy, 19 kola, aktivní výfuk a rozpěru v kufru. Není co řešit Hyundai i30 Fastback možná vypadá sportovně, ale to jen klame tělem. Jedná se o opravdu hodně komfortní auto. Alespoň tedy v testované nižší konfiguraci. Člá..

Hyundai i30 se na českém trhu stal pojmem, který dokáže úspěšně konkurovat i Škodovce. V záplavě hatchbacků a kombíků se nově objevila verze s ladně se svažující zádí, která už na pohled nestaví praktičnost na první místo. Jaký je nový Hyundai i30 Fastback jsme zjišťovali v testu jedné z nejvyšších verzí Oficiální web vozů značky Hyundai, automobilů prémiové kvality za dostupnou cenu. Vyberte si z naší široké nabídky a zažijte výjimečný pocit z jízdy Recenzi nové generace modelu Hyundai i30 kombi přivážíme krátce poté, co se začal prodávat na českém trhu. Třetí vydání kombíku vyráběného v Nošovicích jsme otestovali s novým benzinovým motorem 1.4 T-GDI Jihokorejská automobilka Hyundai má poměrně rozsáhlé portfolio osobních aut, která hojně potkáváme na našich silnicích. Díky velkým investicím do elektrifikace a produkci nízko-emisních modelů si evroé zastoupení může dovolit prodávat zábavný sporťák pro každý den - Hyundai i30 Fastback N Performance Hyundai i30 je kompaktní model vyvinutý korejskou automobilkou primárně pro starý kontinent jejím evroým střediskem v německém Rüsselsheimu. První generace byla představena v roce 2007, od roku 2017 se vyrábí třetí generace, produkci pro Evropu odjakživa zajišťuje závod v Nošovicích

Hyundai i30N Fastback: Tak dobrý, až je špatný Recenze

Představujeme Vám i30 Fastback N - vůz navazující na ohromující úspěch vysoce ceněného modelu i30 N. Jedinečný ve své třídě: i30 Fastback N je prvním pětidveřovým hot-coupe v segmentu C. Představuje dokonalé spojení sportovního a sofistikovaného designu s neobyčejnou radostí a vzrušením z jízdy. To je N Hyundai i30 Fastback za nejvýhodnější ceny, v autobazaru AAA AUTO - největší výběr ojetých aut. Vyberte si auto ve spolehlivém autobazaru Přehled hodnocení a recenzí firmy Lenner Motors, prodej vozů Hyundai a servis všech vozů v Říčanech u Prahy Hyundai i30 ve verzi Fastback ukazuje, že eleganci s praktičností lze skutečně kombinovat. S výjimkou lehce přišlápnuté zádi vypadá výborně, ale přitom do něj lze v pohodlí naložit čtyři lidi a hromadu nákladu. Výkonnější čtyřválec je v zásadě ideální jednotkou a sedmistupňový automat spolupracuje na výbornou. Když jsem se snažil o opačný extrém, jel jsem za 6,9. Ale to jsem byl už opravdu ne brzdou, ale vyloženě ostudou provozu. Zde to zkrátka konkurence umí lépe a Hyundai body ztrácí. Kolem a kolem je i30 Fastback N Performance skvělý produkt za přiměřenou cenu

Hyundai jde proti proudu. Většina výrobců aut ořezává počty karosářských verzí, kdežto korejská automobilka obohatila modelovou řadu i30 o novou variantu Fastback, což je atraktivnější kompromis mezi hatchbackem a kombi. Oproti krátké verzi i30 se za Fastback připlácí 60. Hyundai i30 Fastback N-Line je v rámci nižší střední třídy pozoruhodný kousek. Korejci si zaslouží uznání už jen za odvahu. Pěkný design si vybírá svou daň v omezení prostoru. Co se jízdních vlastností týče, není zač se stydět. Dynamika není závratná, ale běžnému řidiči postačí

Hyundai i30 Fastback i Škoda Octavia jsou liftbacky s velkou zadní výklopnou stěnou a dají se pořídit za podobné peníze, nicméně každý z těchto automobilů nabízí něco jiného. Octavia dopřeje obrovský prostor, model i30 Fastback je menší a mnohem více sází na design a styl. Řečí čísel to znamená rozdíl 215 mm v. 25.7.2019 25.7.2019 Tomáš Devera 2019, fastback, hyundai, i30, recenze, test, video Hyundai i30 Fastback možná vypadá sportovně, ale to jen klame tělem. Jedná se o úžasně komfortní auto Hyundai i30 Fastback N Line - design, kam se podíváš V segmentu nižší střední třídy si obvykle automobilky nehrají na výstřední novinky. Ne tak korejská Hyundai. Ta představila na trh svůj designový mix sedanu, liftbacku a kupé ve sportovní výbavě N Line Oficiální web vozů značky Hyundai, automobilů prémiové kvality za dostupnou cenu. Vyberte si z naší široké nabídky a zažijte výjimečný pocit z jízdy Recenze Hyundai podle modelů: Accent Atos Atos Prime Elantra Getz Grand Santa Fe H-1 H-1 Tour i10 i20 i30 i30 Fastback i40 Ix20 ix35 ix55 Kona Lantra Matrix Pony Santa Fe Sonata Tucson Nenalezena žádná recenze

Test Hyundai i30 Fastback N-Line 1

  1. Recenze. Hyundai i30 kombi 1.0 TGDI 88 kW 2017 Úvod a výbava Není to tak dávno, co jsem napsal krátkou recenzi na novinku v autosalónech Kia. Jednalo se o vůz Stonic s motorem 1.4 CVVT. Stejně jako Kia Stonic i letošní novinka u Hyundai, nová i30 kombi nabízí jako svojí druhou nejvýkonnější benzínovou motorizaci litrový.
  2. Sportovní auta jsou fajn. Jenže většina z nich je hodně drahá a sehnat nový zábavný vůz třeba za 750 tisíc korun není snadné. Značka Hyundai ovšem nabízí řešení. A to hned ve dvou provedeních. Sportovní hatchback i30 N se nedávno dočkal i varianty i30 Fastback N s praktičtější karoserií
  3. Prémiový prodejce vozů Hyundai, kterého naleznete na adrese Černokostelecká 2096/16, Říčany. V nově otevřeném nejmodernějším autosalonu Hyundai svým klientům nabízíme servis vozů Hyundai, mechanickou dílnu s nejmodernější servisní technologií na ploše větší než 1000m2. Náš autosalon Hyundai má velkou parkovací.
  4. Current Hyundai i30 Fastback dimensions to compare with previous models Hyundai i30 Fastback 2020 dimensions: Hyundai i30 Fastback 2018 dimensions: Comparison of new cars with similar size to the Hyundai i30 Fastback 2020: (Sorted from smallest to largest length. Click on any vehicle to compare photos of the interior and boot.

TEST Hyundai i30 Fastback 1

Discover The Hyundai i30 Fastback - sporty yet fuel efficient family hatchback. View the profile, specifications, request a brochure, book a test drive Nová i30 Fastback od 389 990 Kč novinka. Konfigurátor Detail modelu. Nová i30 Fastback N Line od 519 990 Kč Máte zájem o některý z vozů Hyundai, ale bojíte se nebo nemůžete na náš showroom To nevad! Máme JEDNODUCHÉ, RYCHLÉ A EFEKTIVNÍ řešení, jak se s námi spojit online! Prostřednictvím zpráv, nebo přímo. Automobilka Hyundai tak přišla s modelem, který by mohl zavedenou mainstreamovou nudu rozbít a přitom nabídnout majitelům slušnou užitnou hodnotu za přijatelnou cenu. Jde o dobře známou ítřicítku ovšem ve verzi fastback, což je vlastně liftback bez zadní hrany kufru Nová i30 Fastback od 389 990 Kč Představujeme vám název nového modelu Hyundai. ️ BAYON ⬅️ míří do segmentu B a stane se nejdostupnějším modelem v produktové řadě SUV značky Hyundai pro Evropu. Nový model bude uveden na trh v první polovině roku 2021.

TEST Hyundai i30 N Fastback: Obří stádo koní v těsném

Hyundai i30 je malý rodinný automobil jihokorejské automobilky Hyundai. Vyrábí se od roku 2007 na stejné platformě jako vůz Kia cee'd. K dispozici je ve verzi třídvéřový hatchback, pětidvéřový hatchback a pětidvéřový estate. Hyundai i30 se vyrábí v Nošovicích a je u nás jedním z nejprodávanějších automobilů vůbec Hyundai i30 Fastback už od svojho vzniku priťahoval pohľady ako žiadne iné vozidlo v jeho triede. S klinovitou siluetou a s uhladene klesajúcou líniou strechy je i30 Fastback naozajstnou kráskou, za ktorou sa chcete obzrieť

Hyundai Praha - Auto Palace Butovice s.r.o. jeden z největších autorizovaných dealerů vozidel Hyundai v České republice. Díky dlouholetým zkušenostem Vám dodáváme kvalitní služby v oblasti prodeje nových a ojetých vozů, prodeje náhradních dílů, originálního příslušenství a autorizovaného servisu Bohužel se nám nepodařilo najít produkt Příčníky CRUZ S-FIX Hyundai i30 Fastback 2018.Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda nemáte v hledaném slově překlepy; Pokud zadáváte celý název a nejste si jisti, zkuste například místo Olympus E-410 Double Zoom zadat pouze E-41 Recenze modelů Ke stažení Hyundai i30 Fastback Trikolor 1,0 T-GDI (benzin), 6MAN. Nastavíte si první a poslední splátku, zbytek budete splácet v nízkých měsíčních splátkách. PŘÍKLAD (PDF): 4 903 Kč měsíčně vč. (Hyundai) a prodejcem/opravcem vozů Hyundai. Podívali jsme se na novinku z produkce značky Hyundai - i30 Fastback N. Kde se bere označení N Označení N mají podle pověstné severní smyčky závodního okruhu Nürburgring. Písmeno N má ve svém jménu i vývojové centrum Hyundai v Namyangu, stejně jako výrobní závod v Nošovicích

Hyundai i30 Fastback - Autohled

  1. uje šestiúhelníková maska, kterou.
  2. Hyundai i30 fastback - přední maska Hyundai i30 fastback - zde jde vidět to zadní křídlo ještě lépe Interiér. Interiér má Hyundai i30 fastback povedený. Zde žádný problém nevidím. Vše je logicky umístěno tam, kde bych to čekal. Vše funguje a nikde nic nevrže. Sedačky jsou velmi pohodlné s perfektním bočním vedením
  3. Nová i30 Fastback N Line od 519 990 Kč ‍‍‍Nový Hyundai i30 v limitované edici rodinné výbavy FAMILY nabízí prvky pohodlného a bezpečného rodinného cestování za bezkonkurenční cenu. https://bit.ly/3m0AUQ1 Vybrat si můžete ze dvou variant výbav 1️⃣ Family Comfort za fantastických 379 990.
  4. Všechny informace o produktu Hyundai i30 fastback 19 ofuky, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Hyundai i30 fastback 19 ofuky
  5. A jsem tu zpět a se mnou i další test auta. Tentokrát je pro mě jaksi speciálnější než kdy dříve. Dostal se ke mně Hyundai i30 Fastback, a to ve verzi N-Line. Hodně jsem se na tento test těšil, protože mě zajímalo, jaký je rozdíl N-Linu oproti klasickému Fastbacku a zároveň oproti plnokrevnému enku, které mám doma já sám osobně..
  6. Hyundai Automat za nejvýhodnější ceny, v autobazaru AAA AUTO - největší výběr ojetých aut. Vyberte si auto ve spolehlivém autobazaru
  7. Rozcestník aktuální nabídky nových skladových vozů Hyundai. Vozy jsou k dispozici ihned přímo u prodejců. Vyberte si jeden z vozů a kontaktujte prodejce

Hyundai I30 Fastback - recenze a ceny Carismo

  1. Střešní nosič Thule EVO Hyundai i30 Fastback (se střešním oknem) 5-dr Hatchback s holou střechou 2018+ s ocelovou tyčí 135 cm - Thule 7124. Sada střešního nosiče pro vůz Hyundai i30 Fastback (se střešním oknem) 5-dr Hatchback s holou střechou 2018+ s ocelovou tyčíSet nosiče Thule 7105+čtyřhranná tyč 7124+kit
  2. Vyhledávání ojetých vozidel dle parametrů: Typ osobní / terénní, Značka Hyundai, Model i30-Fastback, Zobrazená vozidla: 0 - 0 (z celkem 0 nalezených), Prodej Hyundai i30-Fastback, Prodám Hyundai i30-Fastback
  3. Škoda Octavia vs. Hyundai i30 fastback: nerovné srovnání českých liftbacků. Jeden z těchto vozů je dle reklam nejlepší český liftback, druhý je nejprodávanějším autem České republiky už drahně let za sebou. Liší se úplně vším kromě počtu dveří a katalogové spotřeby. Které z aut je lepším liftbackem? 17. 3
  4. Modely i30 Fastback N a i30 N obdržely další ocenění od prestižních německých motoristických časopisů. Hyundai i30 Fastback N se stal v prosinci držitelem titulu Auto Bild Sports Car of the Year, jen několik dnů poté, co i30 N zvítězil v anketě Sport Auto Award pořádané časopisem Sport Auto
  5. Všechny informace o produktu Tažné zařízení Tažné zařízení HYUNDAI i30 FASTBACK, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Tažné zařízení HYUNDAI i30 FASTBACK
  6. Škoda Octavia je delší (4670 mm, Fastback 4455 mm), ovšem co se týče rozvoru, rozdíl činí pouhých sedmnáct milimetrů ve prospěch mladoboleslavského vozu (Octavia 2667 mm, Fastback 2650 mm). Nicméně konstruktérům značky Hyundai se podařilo vykouzlit skutečně prostorný interiér poskytující pasažérům dostatek prostoru
Hyundai i30 fastback - malý jihokorejský liftback

Všechny informace o produktu Tažné zařízení Tažné zařízení Hyundai i30 Fastback 17-, BMA, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Tažné zařízení Hyundai i30 Fastback 17-, BMA Hyundai i30 Fastback je oproti päťdverovému hatchbacku dlhší +115 mm a nižší -30 mm. Takto disponovaný, spolu s väčšími diskami kolies (menšie ako 17 nedostanete) a so zníženou svetlou výškou -5 mm a o 15 % tuhším odpružením (vpredu McPherson, vzadu viacprvková náprava) a pevnejším riadením, má veľký potenciál. Fastback je o tři centimetry nižší než základní hatchback a kombík (který v Česku tvoří většinu prodejů i30) a se 446 centimetry délky mezi ně přesně pasuje (hatchback 434 cm, kombík 459 cm); stejně to má být také s cenovkou, která bude představena se zahájením prodeje, které je naplánované na středu 22. listopadu Hyundai i30 Fastback N - Most taxi 26.11.2019. recenze ← Toyota Supra A90 - splněné přán. Všechny informace o produktu Nosič kol TREK A-1 Hyundai i30 Fastback 2017, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze TREK A-1 Hyundai i30 Fastback 2017

Video: Zkušenosti s Hyundai i30 - Sauto

Hodnocení zákazníků Hyundai Motor Czech s

  1. Všechny informace o produktu Nosič kol TOUR A-1 Hyundai i30 Fastback 2017, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze TOUR A-1 Hyundai i30 Fastback 2017
  2. Hyundai i30 N Fastback - Sportovní vozy | Prodej, baza
  3. Test Hyundai i30 Fastback N: české kimč
  4. Hyundai i30 Fastback (danyo) MOJE
  5. Hyundai Praha Domanský s
  6. Hyundai i30 N Fastback - velký jihokorejský hatchback
Hyundai i30 je s karosérií liftback levnější než Octavia a

Test Hyundai i30 1.0 T-GD

Test Hyundai i30 Fastback N 2

i30 Fastback N - HYUNDAI

Test: Hyundai i30 Fastback - sexy zadeček za dobré peníz

i30 Fastback | Hyundai Motor Czech sHyundai I30 N Fastback - recenze a ceny | CarismoOBRAZEM: Hyundai i30 má nový krásný zadek - iDNESGalerie: Hyundai i30N Fastback: Tak dobrý, až je špatnýHyundai upravil akci, ve které dává slevu za roky, kdy
  • Voš klatovy.
  • Nasa spacex.
  • .30 carbine.
  • Agromex czech.
  • Croissant recept z listového těsta.
  • Německo památky wikipedie.
  • Žulovské slavnosti 2019.
  • Savci smysly.
  • Nikon d5300 bazar.
  • Bible kralická šestidílná pdf.
  • Univerzita karlova v praze přírodovědecká fakulta.
  • Cementová stěrka podlaha.
  • Chris evans daughter.
  • Lens google.
  • Erby české moravské a slezské šlechty.
  • Neuschwanstein castle.
  • Dort pro rybáře.
  • Brno sigrs.
  • Aloclair příbalový leták.
  • Křížovkářský slovník cz.
  • Strop filigran cena m2.
  • Yamaha xs 400 náhradní díly.
  • Sheffield fc.
  • Kopřiva květ.
  • Jehličnaté stromy prezentace.
  • Nibiru posel bohů steam.
  • Parkování kobylisy.
  • Jak vypadat mladší diskuze.
  • Reseni kuchyne.
  • Zavazadlový prostor letadla.
  • Prvni kolo se slapkami.
  • Pozvánka na oslavu 40. narozenin text.
  • Obl vysledky.
  • Čeština b1 test online.
  • Fotolab brno ceník.
  • Zmizely mi fotky z telefonu.
  • Jabloň šampion.
  • Kallmann syndrome.
  • Bajkeři cely film online.
  • Vyvazeni draka.